Een sterk team

Maak kennis met ons team van tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistentes.

Ontmoet ons team

U bent hier: Home » Contact » Vacature tandartsassistente / baliemedewerker

Vacature tandartsassistente / baliemedewerker

Wil je een leuke afwisselende baan als tandartsassistente dan bieden wij je deze mogelijkheid:

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde tandartsassistente die afwisselend met een andere collega baliewerkzaamheden kan verrichten. De andere dagen ben je werkzaam met de patiënten behandelingen.
Naast goede communicatieve vaardigheden om de patiënten professioneel te woord te staan is het belangrijk dat je de agendaplanning voor meerdere kamers kunt verzorgen. Ook het bijhouden van de post en e-mails hoort bij je verantwoordelijkheden.
Voor een goed contact met de ‘werkvloer’ bestaat het andere deel van de functie uit het assisteren bij de patiëntenbehandeling en eventueel het zelfstandig uitvoeren van bepaalde taken hierbij.
Tandartsenpraktijk van der Geld Schormans in Vught is een praktijk die veel aandacht besteedt aan de persoonlijke benadering van iedere patiënt en een individueel zorgaanbod biedt.
Wij zijn kort geleden verhuisd naar een nieuwe praktijk. Deze nieuwe praktijkomgeving zal verder kunnen bijdragen aan de patiëntgerichte zorg en de persoonlijke aandacht die wij als tandheelkundig team nastreven. Omdat we werken in teamverband is het belangrijk dat je onze werkmotivatie kunt delen en een leuke collega bent.
Naast een leuk en jong praktijkteam worden goede arbeidsvoorwaarden geboden. Daarin past ook dat samen wordt gekeken naar mogelijkheden van verdere scholing om de eigen competenties te verhogen en uit te breiden.


Functie eisen: Gediplomeerd tandartsassistente of medisch secretaresse

Heb je interesse in deze afwisselende en uitdagende functie Graag reageren door middel van een brief met CV naar contact@tandartsenvandergeld.nl