Onderzoek lachlijn

Pieter van der Geld onderzocht met digitale videografie hoe de lachlijn in elkaar steekt.

Hij promoveerde in 2009 tot doctor in de Medische Weten-schappen op zijn proefschrift 'Smiling and speaking in a dental perspective'.

Meer informatie

U bent hier: Home » Behandelingen

'De wetenschap helpt ons om uw gebit gezond te maken,
en ons talent om uw lach te laten stralen'

In onze behandeling staat de patiënt centraal, ook in de keuze voor een goede mondgezondheid. De behandeling gebeurt zoveel mogelijk pijnloos en volgens de nieuwste tandheelkundige inzichten. Gestreefd wordt om maximaal het gebit te behouden en in een optimale conditie te brengen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld laserapparatuur om het tandvlees weer gezond te maken.

Richtlijn infectiepreventie

In elke tandartspraktijk zijn hygiënisch werken en aandacht voor infectiepreventie natuurlijk belangrijke aangelegenheden. Om een goede hygiëne in de tandartspraktijk te waarborgen is in eerste instantie de richtlijn Praktijkhygiëne Tandartsenpraktijk ontwikkeld. Deze is later door de Werkgroep Infectiepreventie verder ontwikkeld tot de Praktijkrichtlijn Infectiepreventie in de tandheelkundige praktijk.

Kinderen

Onze team heeft speciale aandacht voor kinderen en veel ervaring in de omgang met onze jonge patiënten. Onze tandartsenpraktijk is kindvriendelijk ingericht.

Bleaching

Veilig en verantwoord bleken voor een gezonde witte glimlach. Bij ons in de praktijk en bij u thuis.