U bent hier: Home » De praktijk

Over de praktijk

Onze praktijk is centraal gelegen aan de Helvoirtseweg in Vught en heeft vrije parkeermogelijkheid. Wij hebben gekozen voor een moderne inrichting met warme zachte kleuren, zodat u zich snel op uw gemak voelt. Ook onze behandelkamers stralen dat uit. Het eventuele wachten proberen wij zo prettig mogelijk voor u te maken met de aanwezige literatuur en een tv. Voor de kinderen is er speelgoed.

De praktijk bestaat inmiddels 10 jaar en heeft in 2007 patiënten opgenomen van tandarts Dick van der Pol, die toen met pensioen is gegaan.

Aandachtsgebieden en specialisaties

Wij zijn een patiëntvriendelijke praktijk met toepassing van moderne technologie. Wij werken samen met tandarts-(sub)specialisten in implantologie, parodontologie en endodontologie. Onze aandachtsgebieden en specialisaties zijn:

  • algemene tandheelkunde
  • kindertandheelkunde
  • esthetische en cosmetische tandheelkunde
  • preventieve tandheelkunde
  • uitgebreide restauratieve tandheelkunde

De praktijkApp

Tandartsenpraktijk Van der Geld Schormans is aangesloten bij de praktijkApp. Deze is ontwikkeld door tandartsen en er is veel zorg besteed aan het uitdenken van een App die voor de tandartspraktijk geschikt is. De app is gratis te downloaden en beschikbaar voor zowel iPhones als Android telefoons.

Met de app heeft u uitgebreide praktijkinformatie altijd binnen handbereik en wordt afsprakenbeheer nóg eenvoudiger. De praktijkApp kan automatische synchronisatie met de agenda op uw toestel verzorgen. Daarnaast wordt tanden poetsen voor de kinderen een feest met de poetstimer!

Download de app voor iPhone in de iPhone app store
Download de app voor Android in de Android app store