U bent hier: Home » Contact » Vacature mondhygiënst

Vacature mondhygiënst

Ons team zoekt een enthousiaste collega mondhygiënist die onze werkmotivatie wil delen. In onze tandartspraktijk staat individuele zorg voor iedere patiënt voorop. Verschillende behandelaren zorgen daarbij samen voor een optimale tandzorg.

De mondhygiënist speelt binnen het team een cruciale rol vanwege de veelzijdige opleiding op het gebied van de mondzorgkunde. Niet alleen vanwege de competenties op het gebied van de parodontologie en mondhygiëne maar eventueel ook op het restauratieve en esthetische vlak.

Als teamplayer is daarbij belangrijk om dat je skills hebt die horen bij samenwerking, open communicatie en respect voor elkaar.

Op deze wijze zijn de patiënten binnen onze levendige en groeiende praktijk in goede handen.

Allereerst bieden wij de nieuwe mondhygiënist een enthousiast, jong team in een gezellige werksfeer. Door ons kwaliteitssysteem is de praktijk goed georganiseerd en zijn er duidelijke werkafspraken.

Onze recent gebouwde tandartsenpraktijk in een sfeervol pand biedt uitstekend ingerichte behandelkamers die onder meer van alle (EMS) apparatuur zijn voorzien en een hoge ergonomische standaard hebben.

Wij stimuleren professionele groei van onze mondhygiëniste en uitbreiding van de competenties door intervisie of scholing.


Functie eisen

(Bijna) gediplomeerde mondhygiënist.